.
English cv French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

5.4.12

Salvemos, salvem es trenc!

Salvem Es Trenc! Qui estima Mallorca no la destrueix! / Salvemos Es Trenc! Quien ama Mallorca no la destruye!/ Save Es Trenc! Who loves Mallorca doesn't destroy it!

Acción promovida por Salvem Es Trenc
Salvemestrencpetita

NO VOLEM HOTELS NI CAMPS DE GOLF. NO QUEREMOS HOTELES NI CAMPOS DE GOLF. (ES TRENC-SA RÀPITA-SES COVETES)

PAGINA DE FACEBOOK DONDE PODRÁS ENCONTRAR INFORMACIÓN SOBRE LAS ACCIONES; CONTACTO; ETC ----> https://www.facebook.com/SalvemEsTRENC
Català:
SALVEM ES TRENC: Tot s’inicià el 21 de maig de 1978, aquell dia unes 500 persones es manifestaren a la mateixa platja per oposar-se a la construcció d’un bar restaurant sobre les dunes i així va néixer el lema "Salvem el Trenc". De llavors ençà hi ha hagut molts esdeveniments entorn d’un paratge inigualable en tot el món. I que al llarg d’aquests 30 anys no ha quedat al marge de continus intents urbanitzadors. El 1980 l’Ajuntament de Campos tramitava un projecte d’urbanització de 6.000 habitants, un projecte que incloïa un camp de golf. Llavors ho vam aturar.
Ho tornarem a aturar, tenim més mitjans que mai! Signa aquesta recollida i comencem a moure'ns!
Avui Mallorca ens necesita. Si una cosa sobra a Mallorca són HOTELS. Volem projectes innovadors per crear llocs de treball. No volem pa per avui i fam per demà....
NO VOLEM HOTELS NI CAMPS DE GOLF!!! NI A SA RAPITA, NI A SES COVETES NI A N'ES TRENC!!!!! QUI ESTIMA MALLORCA NO LA DESTRUEIX!

Castellano:

SALVEMOS ES TRENC: Todo se inició el 21 de mayo de 1978, aquel día unas 500 personas se manifestaron en la misma playa para oponerse a la construcción de un bar restaurante sobre las dunas y así nació el lema "Salvemos el Trenc". Desde entonces ha habido muchos acontecimientos en torno a un paraje inigualable en todo el mundo. Y que a lo largo de estos 30 años no ha quedado al margen de continuos intentos urbanizadores. En 1980 el Ayuntamiento de Campos tramitaba un proyecto de urbanización de 6.000 habitantes, un proyecto que incluía un campo de golf. Ya entonces lo paramos.
Lo volveremos a parar, tenemos más medios que nunca! Firma esta recogida y empecemos a movernos!
Hoy Mallorca nos necesita. Si algo sobra en Mallorca son HOTELES. Queremos proyectos innovadores para crear puestos de trabajo. No queremos pan para hoy y hambre para mañana ....
NO QUEREMOS NI HOTELES NI CAMPOS DE GOLF!! NI EN SA RAPITA, NI EN SES COVETES NI EN ES TRENC!!!!!!! QUIEN AMA MALLORCA NO LA DESTRUYE!!!

English:

WE DON'T WANT AN HOTEL IN ES TRENC BEACH!SAVE ES TRENC!
All began the 21th of March of 1978, this day 500 people demonstrated in the same beach to oppose to the construction of a restaurant upon the dunes and thus was born the slogan "Save Es Trenc". Since then, it have been a lot of events around a unique place in the world. Over 30 years it hasn't been left out of construction attempts. In 1980 the council of Campos was processing a project of urbanisation with capacity for 6.000 people, including a golf course.We will stop it again, we have more means than ever!
Today Mallorca need us. If something is unnecessary in Mallorca is to build more hotels. We want innovative projects to create jobs. We don't want bread today and hunger tomorrow...
WE DON'T WANT HOTELS OR GOLF COURSES IN SA RÁPITA, SES COVETES OR ES TRENC!
WHO LOVES MALLORCA DOESN'T DESTROY IT! LISTEN TO THE PEOPLE!

LINK NOTICIA: http://sociedad.elpais.com/sociedad/2012/04/01/actualidad/1333302204_511913.html

Al firmar la petición estarás enviando esta carta

Destinatario: José Ramón Bauzá Díaz - President Govern Balear; Carlos Delegado - Conseller Turisme

NO VOLEM UN HOTEL A N'ES TRENC!
SALVEM ES TRENC!
Tot s’inicià el 21 de maig de 1978, aquell dia unes 500 persones es manifestaren a la mateixa platja per oposar-se a la construcció d’un bar restaurant sobre les dunes i així va néixer el lema "Salvem el Trenc". De llavors ençà hi ha hagut molts esdeveniments entorn d’un paratge inigualable en tot el món. I que al llarg d’aquests 30 anys no ha quedat al marge de continus intents urbanitzadors. El 1980 l’Ajuntament de Campos tramitava un projecte d’urbanització de 6.000 habitants, un projecte que incloïa un camp de golf. Llavors ho vam aturar.
Avui Mallorca ens necesita. Si una cosa sobra a Mallorca són HOTELS. Volem projectes innovadors per crear llocs de treball. No volem pa per avui i fam per demà....
Ho tornarem a aturar, tenim més mitjans que mai!
NO VOLEM HOTELS NI CAMPS DE GOLF!!! NI A SA RAPITA, NI A SES COVETES NI A N'ES TRENC!!!!! QUI ESIMA MALLORCA NO LA DESTRUEIX!
Escolta al poble!!!!

NO QUEREMOS UN HOTEL EN LA PLAYA DE ES TRENC!

SALVEMOS ES TRENC: Todo se inició el 21 de mayo de 1978, aquel día unas 500 personas se manifestaron en la misma playa para oponerse a la construcción de un bar restaurante sobre las dunas y así nació el lema "Salvemos Es Trenc". Desde entonces ha habido muchos acontecimientos en torno a un paraje inigualable en todo el mundo. Y que a lo largo de estos 30 años no ha quedado al margen de continuos intentos urbanizadores. En 1980 el Ayuntamiento de Campos tramitaba un proyecto de urbanización de 6.000 habitantes, un proyecto que incluía un campo de golf.
Lo volveremos a parar, tenemos más medios que nunca!
Hoy Mallorca nos necesita. Si algo sobra en Mallorca son HOTELES. Queremos proyectos innovadores para crear puestos de trabajo. No queremos pan para hoy y hambre para mañana ....
NO QUEREMOS NI HOTELES NI CAMPOS DE GOLF!! NI EN SA RAPITA, NI EN SES COVETES NI EN ES TRENC!!!!!!! QUIEN AMA MALLORCA NO LA DESTRUYE!!!
ESCUCHA AL PUEBLO!
Actuable

Píldora de dieta única que quema la grasa y suprime el apetito

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario